Konverter fra ADR-liste til markører

Gør din ADR-liste fra Excel, Google Sheets eller CSV til markører til Avid Pro Tools, Media Composer, Premiere og DaVinci Resolve. Eller eksporter markører fra din tidslinje som en ADR-liste.

Slip dine filer her, eller klik for at gennemse ADR-lister (.xlsx, .xls, .ods, .csv, .tsv) eller markører (.txt, .ptx, .xml, .edl, .fcpxml) · op til 15 filer
Fra
Konverter til
Cue-position
Spor
🛑 MIDI-markører er et forældet format. Det understøtter ikke markørfarver og kun visse tegn. Vi anbefaler i stedet at bruge workflowet med PTX-markører til Pro Tools. Vælg "Avid Pro Tools > PTX File (.ptx)". Hvis du bruger MIDI-markører, skal du sørge for, at din Pro Tools-session kører med tempoet 50000 og 768 ticks for at undgå forskydning.
Konvertering til PTX til Pro Tools koster 5 AI-kreditter. Du kan også opgradere til et PRO-abonnement og konvertere et ubegrænset antal filer uden ekstra omkostninger. Se fanen Avid Pro Tools nedenfor for flere oplysninger om PTX-formatet.
Prøvekonverteringen til PTX konverterer kun de første 3 markører.
Samplingfrekvens
Audio pull rate
Billedhastighed
Start
Skift med +/-
Filter
Filter
fra til
Varighed
Indstil varigheden til
Min. Varighed
Farve
Standardfarve
Blue
Cyan
Green
Yellow
Red
Orange
Magenta
Purple
Fuchsia
Rose
Sky
Mint
Lemon
Sand
Cocoa
White
Black
Flet & rediger

Konverter fra ADR-liste til markører

i gang...
✔ Gratis værktøj
✔ Excel, CSV & Google Sheets
✔ Pro Tools, Avid, Premiere & Resolve

Sådan fungerer ADR-lister i postproduktionen

ADR (Automated Dialogue Replacement) er processen, hvor optagedialog indspilles på ny i et studie for at forbedre lydkvaliteten eller afspejle ændringer i manuskriptet. ADR-listen, også kaldet ADR cue sheet, er grundlaget for denne proces: Den indeholder hver replik med tidskode, karakter og dialog.

Med dette værktøj kan du gøre en ADR-liste til markører til dit lyd- eller klipprogram, så hver cue havner på den rigtige position i tidslinjen. Du kan også gå den anden vej og eksportere markører fra din tidslinje som en ADR-liste i Excel, CSV eller PDF.

Spot ADR-cues i dit klipprogram

Mange klippere markerer ADR-replikker direkte i tidslinjen. Sæt en markør på hver replik, skriv karakteren i markørens navn og dialogen i kommentaren. Eksporter derefter markørerne fra Media Composer, Premiere, DaVinci Resolve eller Final Cut Pro, upload dem her, og eksporter en ADR-liste som Excel, CSV eller PDF. Brug én markørfarve pr. karakter eller pr. årsag, og filtrer listen efter farve.

Forbered dit ADR-ark

Din fil skal have en overskriftsrække. Kun en tidskodekolonne er påkrævet, alle andre kolonner er valgfrie. Konverteren genkender disse kolonnenavne:

KolonneAccepterede kolonnenavne (eksempler)
Tidskode InTimecode, Timecode In, TC In, In, Start
Tidskode OutTimecode Out, TC Out, Out, End
KarakterCharacter, Role, Name – bliver markørens navn
DialogDialogue, Line, ADR Line, Comment – bliver markørens kommentar
FarveColor, Colour
Cue-nummerCue, Cue #, No

Accepterede farver: blue, cyan, green, yellow, red, orange, magenta, purple, fuchsia, rose, sky, mint, lemon, sand, cocoa, white, black

Du kan uploade Excel-filer (.xlsx, .xls) og OpenDocument-filer (.ods) direkte. Kun det første regneark bliver læst. Fra Google Sheets eller Apple Numbers skal du først eksportere arket som CSV.

Download vores enkle demofil demo_adr_file.csv, eller brug vores skabelon i Google Sheets: Åbn i Google Drive.

Få din ADR-liste ind i Avid Pro Tools

Der er 3 forskellige måder at få ADR-cues ind i Avid Pro Tools på. Den mest velegnede af de 3 er Pro Tools PTX-formatet.

PTX-sessionsdataMIDI-filEDL-fil
MarkørfarverJaNejIngen rigtige markører, men klip med dialogen som klipnavn.
Individuel starttidskode for sessionenJaJaIkke relevant
Justerbar pull rate for lydJaNejIkke relevant
Justerbar samplerateJaNejIkke relevant
Importér nye cues på et senere tidspunktJaNej. Pro Tools tillader kun ét MIDI-spor med markører pr. session.Ja
Hvordan importerer jeg PTX-markører i Pro Tools?

I Pro Tools går du til "File > Import > Session Data". Vælg og åbn den genererede ".ptx"-fil. I vinduet "Import Session Data" skal du sørge for, at feltet "Ruler Markers / Memory Locators" i det nederste panel "Session Data" er markeret. Tryk på "OK", så bliver dine ADR-cues importeret som markører.

Hvorfor er PTX-konverteringer ikke gratis?

PRO-brugere kan konvertere et ubegrænset antal PTX-filer, ellers koster en konvertering AI-credits.

Hvis du bare vil prøve formatet, skal du vælge "PTX Session Markers [Trial]". Prøveversionen er gratis, men konverterer kun de første 3 cues.

Hvordan eksporterer jeg markører fra Pro Tools som en ADR-liste?

Under "File > Export > Session Info as Text" kan du eksportere markørerne fra Pro Tools. Upload tekstfilen her, vælg "Avid Pro Tools > TXT Marker" som kilde og "Excel Spreadsheet" eller "PDF" som output.

Pro Tools
Hvordan importerer jeg MIDI-markører i Pro Tools?

Under "File > Import > MIDI" kan du importere den genererede fil i Pro Tools. Vælg filen og derefter "Add MIDI Track". Hvis der allerede er et MIDI-spor med markører, skal du først fjerne det. Hvis din session ikke starter ved 00:00:00:00, skal du indtaste sessionens starttidskode under "Sekvensstart" i formularen ovenfor, ellers bliver markørerne forskudt.

Pro Tools
Pro Tools

Få mere med Pro

Vores gratis ADR-værktøj tilbyder mange funktioner til at konvertere og ændre ADR-lister. Der er dog nogle begrænsninger i den gratis version, som kræver et PRO-abonnement for at blive låst op.

Udforsk Pro-funktioner
Funktion Gratis Pro
Konverteringsgrænse Fair use Ingen grænse
Poster pr. fil op til 1200 Ingen grænse
Premiumformater ✕ ✓
Filkryptering ✕ ✓

Automatiser dine arbejdsgange med vores API

Uanset om du er udvikler eller bare gerne vil automatisere flere processer med værktøjer som Zapier eller Make, kan du nemt integrere dette værktøj i dine arbejdsgange med vores API. Få mere at vide om integration af REST API i vores API-dokumentation.

API-dokumentation